نوشته شده توسط : آذر

کاسنی و تعیین جنسیت

 کاسنی و تعیین جنسیت ،ریشه کاسنی و تعیین جنسیت،عرق کاسنی و تعیین جنسیت،کاسنی در تعیین جنسیت،کاسنی برای تعیین جنسیت،عرق کاسنی و تعیین جنسیت،عرق کاسنی و تعیین جنسیت جنین،کاسنی تعیین جنسیت،ریشه کاسنی در تعیین جنسیت،عرق کاسنی در تعیین جنسیت،عرق کاسنی در تعیین جنسیت،عرق کاسنی برای تعیین جنسیت،عرق کاسنی در تعیین جنسیت جنین،عرق کاسنی در تعین جنسیت،عرق کاسنی برای تعین جنسیت،تاثیر کاسنی در تعیین جنسیت،خواص کاسنی در تعیین جنسیت،خواص عرق کاسنی در تعیین جنسیت،تاثیر عرق کاسنی در تعیین جنسیت،نقش عرق کاسنی در تعیین جنسیت،خاصیت عرق کاسنی در تعیین جنسیت،خوردن کاسنی برای تعیین جنسیت،عرق رازیانه و تعیین جنسیت،نقش عرق کاسنی در تعیین جنسیت جنین،تاثیر عرق کاسنی در تعیین جنسیت جنین

کاسنی و تعیین جنسیت , خواص کاسنی و تعیین جنسیت , کاسنی و پسرزایی

در این مطلب از سایت جسارت به فواید کاسنی و تعیین جنسیت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص کاسنی و تعیین جنسیت

گیاه کاسنی از جمله گیاهان مفیدی است که تاریخ استفاده از آن به دوران‌های قبل از میلاد مسیح می‌رسـد و مصرف آن بین ملل مختلف متداول بوده است،

به طوریکه اطباء آن دوران از جمله جالینوس، پلین، دیوسـکورید و عده‌ای دیگر برای تمامی قسمت‌های این گیاه، به عنوان درمان و بهبودی بیماری‌ها اهمیـت زیادی قائل بوده‌اند،

ابن‌سینا پزشک بزرگ ایرانی، در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است که کاسنی برطرف کننده تشنگی مفرط، مدر صفرا، تب‌بر،

مؤثر در درمان دیفتری، تصفیه کننده خون و برای درمان بیماری‌های پوستی مفید است. امروزه نیز از خواص کاسنی،

برای مداوای بیماری‌های مختلف استفاده میشود و کشت آن در برخی مناطق رایج شده است.

از این گیاه در کتب سنتی با نام‌های اندیو، کاسیا، کاسنی تلخ، کاسنی وحشی و کاسنی صحرایی یاد شده است.

طبیعت گیاه کاسنی سرد و تر است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از: 

سبزی کاسنی دارای چربی اشباع شده بوده، کلسترول پایینی دارد و

بنابراین مصرف آن برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند، مانند بیماران قلبی عروقی بسیار مفید است.

استفاده از گیاه کاسنی برای تصفیه خون بسیار مفید است.

از خواص کاسنی، تقویت کبد، معده و کلیهها است، به این منظور می‌توان سالاد کاسنی را

در برنامه غذایی روزانه گنجاند. همچنین کاسنی، مقوی اشتها و مقوی معده است.

برگ کاسنی دارای کالری بسیار کمی است، از اینرو برای افرادی که خواهان کاهش وزن و رژیمهای لاغری هستند بسیار مفید است،

جالب اینکه همان مقدار چربی اندک آن هم، تبدیل به انرژی شده و نیروی مورد نیاز فرد را تامین می‌کند.

استفاده از کاسنی مخلوط با آب سبزیجات و مصرف مداوم آن در درمان آکنه بسیار موثر است.

ترکیبات محلول در آب کاسنی، خاصیت مسکن دارند و بعضی از قندهای موجود در آن

دارای خاصیت افرایش میکروب‌‌های مفید و کاهش باکتری‌‌های بیماری‌‌زا در روده است.

به دلیل فراوان بودن کاسنی از انواع ویتامین‌ها، مصرف این سبزی از

کمبود ویتامین جلوگیری کرده و مانع از خستگی بدن در اثر کمبود ویتامین‌ها خواهد شد.

یکی دیگر از خواص کاسنی، تقویت و کمک به سالم ماندن چشم‌ها است، تلخی اندک موجود در این سبزی حاوی مادهای است که

پیشساز ویتامین آ بوده و برای سلامت چشمها بسیار مفید است.

همچنین بخوانید :

مضرات مصرف زیاد کاسنی خواص گیاهان دارویی

خواص خوردن عرق و ریشه کاسنی و پسر دار شدن در زمان تخمک گذاری

خواص مصرف و خوردن عرق کاسنی در دوران بارداری و تاثیر آن

خواص عرق کاسنی و پسرزایی و تعیین جنسیت نوزاد

کاسنی و پسرزایی

چنانچه در حال اقدام برای بارداری و بچه دار شدن هستید و می خواهید از تاثیر و نقش مواد غذایی بر جنسیت جنین آگاه شوید ،

توصیه می کنیم این مطلب را بخوانید تا با تاثیر کاسنی بر جنسیت جنین و فرزند آگاه شوید.

ابتدا اجازه دهید به حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) در مورد کاسنی اشاره کنیم.

آن حضرت در حدیثی در مورد سفارش به کاسنی چنین می فرمایند:

بر تو باد کاسنى ، چرا که منى را افزایش مى دهد و فرزند را نیکو مى گرداند . گرم و ملیّن است و برمردانگى فرزند مى افزاید.

با دقت در این حدیث در می یابیم که:

 مصرف کاسنی توسط مردان سبب می شود که جنسیت جنین به سمت پسر شدن پیش برود.

پر واضح است که مصرف کاسنی توسط مردان ، بایستی قبل از اقدام به عمل نزدیکی جهت باردار نمودن همسر باشد.

آن چیزی که تاکنون در مورد تعیین جنسیت بشر به دست آمده است بیانگر این مطلب است که ترکیب کروموزوم Y از مرد با کروموزوم X از

زن سبب شکل گیری جنین پسر و ترکیب کروموزوم X از مرد با کروموزوم X از زن سبب تشکیل جنین دختر می شود.

علت این که کاسنی باعث تمایل جنسیت جنین به طرف پسر می شود را باید در تاثیر کاسنی بر روی کروموزوم Y مردان دانست.

در حالتی که هر دو کروموزوم X و Y مرد در رحم زن وجود دارند ، معمولا اولویت ترکیب با کروموزوم Y مرد است که

با کروموزوم X زن ترکیب می شود. گاهی اوقات ممکن است به دلیل ضعف کروموزوم Y مرد ، اولویت ترکیب با کروموزوم X مرد شود ؛

یعنی با وجودی که هر دو کروموزوم X و Y مرد در رحم زن وجود دارند و معمولا اولویت این است که کروموزوم Y مرد با کروموزوم X زن ترکیب شود اما

به دلیل ضعف کروموزوم Y مرد ، کروموزوم X مرد با کروموزوم X زن ترکیب شده و جنسیت جنین به سمت دختر شدن تمایل پیدا می کند.

تقویت کروموزوم Y مردان سبب این خواهد شد که احتمال ترکیب کروموزوم Y مرد با کروموزوم X زن بیشتر شود و

در نتیجه ، جنسیت جنین به سمت پسر شدن پیش برود. کاسنی این خاصیت را دارد که سبب تقویت کروموزوم Y مردان می شود و

به همین جهت مصرف کاسنی توسط مرد در قبل از اقدام به بچه دار شدن باعث خواهد شد که احتمال پسر شدن جنین بیشتر شود.

کاسنی و تعیین جنسیت , خواص کاسنی و تعیین جنسیت , کاسنی و پسرزایی

با توجه به اینکه محل تولید کروموزوم های Y در کبد مردان می باشد ، مردانی که به هر دلیل دچار مشکل کبد از جمله کبد چرب هستند ،

احتمال جنسیت پسر برای این مردان کاهش می یابد و این دست از مردان چنانچه طالب فرزند پسر باشند لازم است در

جهت درمان و سالم سازی کبد خود بکوشند و مصرف کاسنی یکی از بهترین راه های درمان کبد است.

خاصیت کاسنی و تعیین جنسیت

برای افزایش احتمال پسر دار شدن شما باید غذاهایی را دریافت کنید که سدیم و پتاسیم بالایی دارند، اما حاوی کلسیم و

منیزیم پایینی هستند. برای رسیدن به هدف باید توصیه های زیر را به کار بندید:

– افزایش دریافت سدیم: با اضافه کردن نمک به غذاها

– افزایش دریافت پتاسیم: با دریافت میوه (تازه و خشک)، سبزی (مثل سالاد) و حبوبات

– کاهش دریافت کلسیم: با کاهش دریافت لبنیات

عرق کاسنی هم از این نظر دارای مقادیر بالای پتاسیم است که با این مکانیسم می تواند در افزایش احتمال پسر دار شدن موثر باشد.

توصیه می شود این نوع رژیم غذایی حداقل چند دوره قاعدگی پیش از باردار شدن اغاز شود. با توجه به تاثیراتی که این نوع رژیم در مادر دارد و

این که مواد غذایی مورد استفاده باید تامین کننده تمامی نیازهای بدن به مواد مغذی باشد،

برای جلوگیری از بروز کمبودهای تغذیه ای باید صرفا تحت نظر متخصص تغذیه به رعایت این رژیم مبادرت کرد.

کاسنی و تعیین جنسیت , خواص کاسنی و تعیین جنسیت , کاسنی و پسرزایی

کاسنی را می توان به صورت دم کرده یا به صورت عرق کاسنی مصرف کرد که معمولا مصرف آن به صورت عرق کاسنی راحت تر است.

کاسنی و تعیین جنسیت

مام رضا (ع) می‌فرماید کاسنی شفای همه بیماری‌هاست؛ بیماری در بدن نیست که کاسنی بر آن اثر نداشته باشد.

کاسنی را با شَبنمی که روی آن است مصرف شود و لطافت آن با خرد کردن و خشک کردن از بین می‌رود.

کاسنی را از جای تمیزی که کاشته شده است روی کوه‌ها و لطافت دارد، چیده شود.

برای اینکه اسپرم تشکیل شود و مراحل طی شود؛ حداقل بین 85 روز یا سه ماه قبل از لقاح کاسنی را مرد بخورد.

همچنین، اگر مزاج مرد که گرم باشد بچه پسر می‌شود، البته مصرف مثل سیب، «به» و گلابی و کُندر در سالم بودن مزاج جنین اثر دارد.

امیرالمومنین (ع) می‌فرماید:

شما را به کاسنی سفارش می‌کنم، چراکه آن از بهشت خارج شده است.

امام صادق (ع) می‌فرماید:

کاسنی بهترین سبزی‌ها است.

همچنین حضرت می‌فرماید:

شما را به کاسنی سفارش می‌کنم، چرا که شهوت را افزایش، فرزند را نیکو و فرزند پسر را افزایش می‌دهد.

کاسنی و تعیین جنسیت , خواص کاسنی و تعیین جنسیت , کاسنی و پسرزایی

کاسنی برای تمام اعضاء داخلی بدن از جمله قلب، جگر و معده مفید است.

کاسنی بیماری‌های نقرس، یرقان، درد معده را درمان و برای کبد مفید و بهترین راه درمان کلسترول خون و دیابت است.

دستگاه هاضمه را تقویت، خون را تصفیه و طحال را زه کشی می‌کند.

تب را نابود، شهوت و مزاج را تقویت می‌نماید.

مادران باردار برای زیبایی فرزندان خود می‌توانند از برگ کاسنی بخورند.  

کاسنی و تعیین جنسیت

بیشتر بخوانید :

فواید و خواص گیاه کاسنی در بارداری و شاه تره چیست

فواید و خواص کاسنی برای مردان و پسردار شدن

خواص خاکشیر در بارداری و لاغری و یبوست برای زن باردار



:: بازدید از این مطلب : 840
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آذر

تلخی لیمو عمانی در غذا

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه در سایت جسارت

تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت,چگونه تلخی لیمو عمانی را در خورش بگیریم,رفع تلخی لیمو عمانی در خورشت,رفع تلخی لیمو عمانی در خورش,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو عمانی در غذا,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو امانی در غذا,روش از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی را بگیریم,گرفتن تلخی لیمو عمانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورش,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قیمه,گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش,روش گرفتن تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی در قرمه سبزی,رفع تلخی لیمو عمانی در قیمه,رفع تلخی لیمو امانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم,چطور تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,تلخیص لیمو عمانی

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

در این مطلب از سایت جسارت به نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید. درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله دوم لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

تلخی لیمو عمانی در غذا

یک نوع میوه خشک شده به نام لیمو عمانی وجود دارد که در غذاهای ایرانی بعنوان چاشنی مورد استفاده قرار میگیرد.رنگ خردلی و مزه ترش از خصوصیات یک لیمو عمانی تازه است و باید بگوییم که لیمو عمانی تازه را یک نفر بصورت معمول نمیتواند مصرف نماید.از این رو کار خشک کردن لیمو عمانی تازه در آفتاب انجام میشود و رنگش هم به رنگ سیاه تغییر می یابد.  تا کنون چای عصرانه یا گل‌گاو‌زبان را با لیموعمانی خورده‌اید‌؟ پولکی‌هایی را که با گرد لیموعمانی مزه‌ای ترش و شیرین گرفته‌اند، تست کرده‌اید‌؟ اصلا می‌دانید لیموعمانی چه مزیتی دارد و از چه نوع لیمویی تهیه می‌شود و دلیل تلخ بودن آن چیست‌؟ می‌دانید چرا بعضی لیموها سفید و برخی سیاه هستند‌؟ اگر می‌خواهید به پاسخ این پرسش‌ها برسید این مطلب را بخوانید.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند.لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند.برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند.با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد؟!

تلخی لیمو عمانی در خورشت

بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌یابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبی‌های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک‌های تند و پرادویه خلیجی استفاده می‌شود. چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنک کننده بوده و می‌تواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضد نفخ، صفرابر و اشتها آور خوبی است. با توجه به اینکه لیموعمانی حاوی ترکیبات تلخ است و غلظت این تلخی در خشک شدن و تخمیر بیشتر می‌شود بهتر است در زمان مصرف تخم‌های آن جدا و دور ریخته شود؛ اما از آن جایی که برخی لیموها با وجود جدا کردن تخم، باز هم تلخ مزه هستند، بهتر است لیمو را برای مدت کوتاهی در آب خیسانده و آب آن را دور بریزید البته با این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب لیمو خارج می‌شود، اما در عوض خورش یا خوراکتان تلخ نمی‌شود در ضمن از خوردن لیموعمانی درسته موجود در انواع خورشت‌ها بپرهیزید چون محل تجمع روغن غذاست.لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا به‌ویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود ؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد. سام دلیری دباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت  تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت

لیمو عمانی در قورمه سبزی ترشی مطبوعی به طعم غذا می‌‏دهد؛ اما گاهی این ترشی با بیشتر شدن تعداد لیمو عمانی، به تلخی می‌‏گراید.  این روش را می‌‏توان برای گرفتن تلخی لیمو عمانی به کار برد :  بر روی لیمو‌‏عمانی چند سوراخ ایجاد می‌‏کنیم و روی آن را با آب جوش می‌پوشانیم . بعد از ۲۰ دقیقه آب آن را خالی نموده و به غذا می‌‏افزاییم. با استفاده از این روش تلخی لیمو گرفته و خورشت خوش‌‏طعم‌‏تری خواهیم داشت.



:: بازدید از این مطلب : 663
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 | نظرات ()