طبیعت و خواص کنگر برای زنان باردار و دیابت و معده
طبیعت و خواص کنگر برای زنان باردار و دیابت و معده در سایت جسارت .امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
طبیعت و خواص کنگر برای زنان باردار و دیابت و معده
کنگر اولین بار در اتیوپی کشت شد و بعد در نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. محل اصلی رویش این گیاه مدیترانه، جزایر قناری و آمریکای جنوبی است.
آیا تا بحال فکر کرده اید کنگر دارای چه فوایدی می باشد؟ آیا می دانید کنگر برای تمام افراد مفید نیست و برای برخی حتی مضر است؟
کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی بهصورت خام در سالاد استفاده میکنند.
البته باتوجه به اینکه برگهای آن تیغهای ریز و تیزی دارند، هنگام پاککردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز میخورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرممزاج هستند، خوردن آن توصیه میشود. علاوه بر
این، کنگر منبع غنی پتاسیم است.
طبیعت و خواص کنگر برای زنان باردار و دیابت و معده
کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تببر و هضم کننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود
خواص درمانی کنگر
* کنگر ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود.
* این گیاه و بهخصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت میکند.
* کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کمخونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت میکند.
* محققان معتقدند وجود مادهای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، باعث کاهش کلسترول و تریگلیسیرید خون میشود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به
نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ میکنند.
کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کمخونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند
طبیعت و خواص کنگر برای زنان باردار و دیابت و معده
توجه:
چه کسانی بهتر است کنگر نخورند؟
افرادی که ناراحتیهای کلیوی و کبدی شدید دارند از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.
زنان باردار و کودکان
باتوجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه صفرا میشود، افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند، از خوردن آن صرفنظر کنند.
کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی بهصورت خام در سالاد استفاده میکنند.